Gordon doet volgers schrikken: "We geven het nog een tweede kans"

door: COS
Gordon in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: GoPlay

Gordon stelde ons een tijdje geleden voor aan zijn vriend Jeffrey. Het leeftijdsverschil zorgde voor erg veel negatieve reacties.

Gordon (53) maakte vorige week bekend dat hij niet langer een koppel vormde met Jeffrey (24). Hij benadrukte wel dat ze als vrienden uit elkaar gingen en elkaar het beste wensten. 

Woensdag zorgde de entertainer opeens voor een verrassing. "We geven het toch nog een tweede kans", schreef hij bij een foto met Jeffrey. Het duurde niet lang voor hij die alweer had verwijderd.

"Oh nee toch niet, dankzij alle geweldige media. Onmogelijk is het om überhaupt iemand lief te hebben, omdat je op voorhand al kapot wordt gemaakt. Hebben jullie weer voer voor je armetierige showrubriekjes en ellendige roddelbladen!", schreef hij vervolgens bij een andere foto.

"Jeffrey, eeuwig jammer schat, maar wens je alle liefde toe", besluit Gordon. Het 'K2 zoekt K3'-jurylid besliste enkele uren later opnieuw om het bericht weer te verwijderen. Yvonne Coldeweijer deelde de berichten op haar Instagram 'lifeofyvonne'.

Gordon en Jeffrey
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
Gordon en Jeffrey
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne
Tags Gordon