Griezelen op Netflix: Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over horrorserie die 3 volumes telt

door: WVDS
Slasher Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Horrorliefhebbers is het moeilijkste publiek om als maker te pleasen. Bij het minste cliché haken ze af. Maar er is een serie waarover kijkers allemaal hetzelfde zeggen.

“Net seizoen 1 gezien. Toch wel goed als je fan bent van horror!” of “Alle drie seizoenen zijn de max geloof me”, zijn enkele commentaren.

We hebben het dan over ‘Slasher’. Er zijn drie seizoenen of volumes van de serie. 

Elk seizoen draait om een gemaskerde moordenaar met een onbekend motief voor het doden van zijn slachtoffers. Het eerste seizoen draait om een mysterieuze figuur die de naam The Executioner draagt en het fictieve stadje Waterbury, Canada terroriseert. 

Het tweede seizoen, met de ondertitel Guilty Party, volgt een groep voormalige zomerkampbegeleiders die terugkeren naar een afgelegen camping om het lichaam op te halen van een moord die ze hebben gepleegd, voordat ze één voor één het doelwit worden van een onbekende moordenaar. 

Het derde seizoen, Solstice, draait om een groep buren die het doelwit zijn tijdens de zomerzonnewende omdat ze medeplichtig zijn aan het niet redden van een moordslachtoffer dat een jaar eerder werd vermoord voor hun appartementencomplex. 

In de verschillende seizoenen spelen veel dezelfde acteurs in mee, maar telkens in een andere rol. Het zijn op zichzelf staande verhalen. Spelen mee in de serie: Christopher Jacot, Paula Brancati, Joanne Vannicola, Sabrina Grdevich en Lisa Berry

Kijkers vinden de drie seizoenen heel goed. “Allemaal top seizoenen… de laatste is de beste.”

Tags netflix