Het loopt helemaal mis voor Janine Bischops: Ze barst in tranen uit

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Janine Bischops heeft er een bijzonder druk jaar opzitten. Naast de rol van Brigitte in 'Familie' is ze ook weer te zien in het laatste seizoen van #LikeMe. 

Woensdag was de eerste aflevering van het laatste seizoen van #LikeMe te zien op Ketnet. Vorig weekend werd deze dan ook voorgesteld aan de pers. Al liep die voorstelling niet zoals gepland voor Janine Bischops.

Janine is ook in het echte leven goed bevriend met Hugo Sigal. Sinds het overlijden van Nicole wijkt ze dan ook geen minuut van zijn zijde. "Ik bel hem elke dag op. Al is het maar een minuutje”, vertelt ze deze week in Dag Allemaal.

Vorig weekend beleefde ze dan ook een bijzonder moeilijk moment tijdens de persvoorstelling van het nieuwe seizoen. Ze barste dan ook in tranen uit. "Ik heb nog tijd nodig. Maar ik sta wel open voor nieuwe dingen", zegt Janine.

"Ik ga me niet opsluiten, dat zou Colleke nooit gewild hebben en dat wil ik zelf ook niet. Maar ik moet deze harde en zware periode eerst door. Ik heb al veel traantjes gelaten en er gaan er nog veel komen, weet ik. Het is dáármee dat ik het bij het maken van de foto’s zo moeilijk had.