Het ziet er met de dag slechter uit voor Bart De Pauw: "Bodem nog lang niet bereikt"

door: STG
Bart De Pauw
Afbeelding bron: Photonews

Bart De Pauw krijgt opnieuw een opdoffer van formaat te verwerken. Zijn financiële situatie ziet er bijzonder slecht uit.

Het was even schrikken toen Bart De Pauw enkele weken geleden een poging deed tot een wanhoopsdaad. “Bart zat de laatste tijd heel diep. Het is een cocktail van verdriet, schaamte en boosheid die hem zover heeft gedreven", vertelde zijn vrouw Ines toen in Het Laatste Nieuws.

Zijn echtgenote heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de hele zaak een financieel drama is voor hun productiehuis 'KoekenTroef!' Momenteel ziet de boekhouding er nog steeds bloedrood uit. Enkele maanden geleden werden al heel wat medewerkers ontslagen, maar dat lijkt niet voldoende om aan een bloedbad te ontsnappen.

De krant maakt intussen al de balans op. "Het eigen vermogen is al gezakt tot onder 1 miljoen euro. Het valt te vrezen dat de bodem nog lang niet bereikt is", klinkt het.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen met de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.