Julie Van den Steen heeft besluit genomen over kinderwens na zwangerschapsverlies: "Niet evident"

door: STG
Afbeelding bron: VTM

In november kwam Julie Van den Steen met droevig nieuws, ze verloor haar kindje. In haar nieuwe podcast 'Ik ben 1 op 6' vertelt ze openhartig over het verlies.

Vorige zomer sloeg het noodlot toe bij Julie Van den Steen. Ze verloor haar kindje. In november maakte ze het nieuws bekend aan de rest van de wereld.

Nu gaat ze dieper in op dat verlies met haar nieuwste podcast 'Ik ben 1 op 6'. Daarin nodigt ze bekende Vlamingen uit die ook te maken kregen met zwangerschapsverlies. Intussen hebben ze wel het geluk gevonden van het moederschap.

Bij Julie zelf is dat nog niet aan de orde. "Dat blijft een gemis," klinkt het in Nina. Ze is er dan ook nog niet uit of ze terug zwanger wil worden. "Ik worstel er nog mee. Er gaat een angst mee gepaard omdat ik nu besef dat zwanger worden en blijven niet evident is," vertelt ze openhartig.

"Vroeger lachte ik weleens als mensen het over hun 'kleine wondertje' hadden. Nu snap ik het. Niets is vanzelfsprekend. Maar ergens voel ik dat ik het wil," besluit Julie.