Katja Retsin verbluft haar volgers met sexy foto in bikini: "Wat heb ik je gemist"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Katja Retsin heeft drukke maanden achter de rug. Ze volgde zopas een acteeropleiding, en wist meteen een rol te pakken in 'Calendar Girls'.

Katja Retsin is dit jaar 51 geworden. Aan ambities zal het de presentatrice niet ontbreken. Ze behaalde zopas haar diploma aan de Nederlandse Acteursschool. Het idee speelde al langer in haar hoofd. Nu ze afgestudeerd is zette ze haar ervaring ook meteen om in de praktijk.

In de komische voorstelling van Calender girls, bracht ze samen met een groep dames een naaktkalender uit voor het goede doel. Al maakt ze zich wel eens zorgen over haar uiterlijk.

"Je wordt ouder, dat is nu eenmaal zo. Ik kan niet zeggen dat ik met de jaren zelfverzekerder word over mijn lichaam. Het begint ook allemaal wat te hangen", zei ze eerder in Het Nieuwsblad.

Op sociale media krijgen haar volgers daar nochtans weinig van te zien. Katja deelt een stralende foto van zichzelf in bikini op vakantie. "Out of office", schrijft ze erbij. "Wat heb ik je gemist", schrijft een volger. "Prachtige foto" en "Kom jij klagen, babe!", klinkt het onder meer.