Kelly Pfaff en Sam Gooris spreken klare taal tegen Shania en Kenji: "Gun ons wat tijd"

door: STG
Afbeelding bron: Instagram @shaniagooris

Momenteel kunnen we de familie Gooris weer van heel dichtbij volgen. In het nieuwe seizoen van 'Expeditie Gooris' trekken ze naar de USA.

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn intussen al 23 jaar getrouwd. Ze hebben ook twee kinderen samen, Shania en Kenji. In Story praten ze openhartig over de uitdagingen in hun gezin.

"We zien elkaar nog altijd even graag", zegt Sam. "Volgens de kinderen zijn dam en ik nog altijd twee verliefde pubers", vult Kelly aan. Al zijn er volgens hun kinderen ook nog werkpuntjes in hun relatie.

"Shania en Kenji zeggen me vaak: 'Mama, je moet eens wat minder werken en meer genieten van de tijd met papa'. Intussen lassen we regelmatig een date night in of gaan we onder ons tweetjes een weekendje weg" klinkt het.

Al is Kelly het daar niet helemaal mee eens. "Ik zeg altijd tegen de kinderen: 'Tussen papa en mij zit het goed, we hebben onze momenten samen wel. Maar de tijd met jullie is al flink ingekort. Zolang jullie studeren, hebben we de ruimte om samen op reis te gaan. Dus gun ons eerst nog wat tijd die we puur in jullie steken", besluit ze.