Kijkers diep geraakt door gloednieuw seizoen op Netflix: “Ik kon alle emoties voelen”

door: WVDS
The Tailor Terzi
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft een tweede seizoen vrijgegeven van een atypische serie toch wel. Na het eerste seizoen was duidelijk dat er nog heel veel geheimen voor plotwendingen kunnen zorgen.

We hebben het dan over de zeer soapy Turkse serie ‘The Tailor’ of ‘Terzi’. Abonnees die het eerste seizoen gezien hebben, zullen beamen dat deze serie je doet blijven kijken.

Surrealistische plotwendingen, maar ook de uitgesproken mysterieuze personages zorgen dat de spanning wordt opgedreven. Je blijft op ‘volgende aflevering’ duwen.

De laatste keer dat we de beroemde kleermaker Peyami zagen in ‘The Tailor’, bleven de kijkers met een cliffhanger achter. Hij werd neergeschoten door Esvet die het eigenlijk gemunt had op Dimitri, haar psychopatische verloofde.

Sinds Peyami het hart heeft gestolen van Dimitri's verloofde, Esvet zin de twee vrienden gezworen vijanden. 

Wat gebeurt er in ‘The Tailor-seizoen 2’? Peyami, herstellende van een schotwond en het verlies van de liefde van zijn leven, verdrinkt zijn verdriet in de club. Met de mysterieuze Cemre brengt hij de nacht al feestend door.

Zelfs na de schietpartij staat Dimitri erop om met Esvet te trouwen en is Peyami zijn getuige. Het blijft een raadsel wat er er daarna nog allemaal staat te gebeuren in 'The Tailor' en hoe de vele geheimen een invloed zullen hebben op het verhaal. 

De trailer belooft alvast een boeiend en spannend tweede seizoen met karakters die ook deze keer weer helemaal over de top zullen worden ingevuld.

Kijkers die het tweede seizoen al gebinged hebben zijn al diep geraakt. "Ik vond deze Turkse serie 'The Tailor' geweldig!!! Ik werd weggeblazen door het goede acteerwerk van de acteurs, en wat kan ik zeggen over Mustafa? Geweldig! Wat een geweldige acteur is Cagatan Ulusoy, ik kon alle emoties voelen en de pijn die hij doormaakte!

"Net seizoen 2 afgerond... zo goed... kan niet wachten op seizoen 3."