Kijkers emotioneel in de ban van romantisch drama op Netflix: “Ik huil nog steeds elke keer”

door: WVDS
The Lucky One Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Wil je jezelf graag verliezen in een mooie en romantische film knus in de zetel met een dekentje? Dan heeft Netflx voor jou de uitgelezen film.

The Lucky One is een romantisch drama dat je hart sneller zal doen kloppen. Het gaat over Logan Thibault, een marinier die terugkeert uit Irak met een bijzonder aandenken: een foto van een onbekende vrouw die hij als zijn geluksamulet beschouwt. 

“Ik heb deze film al drie keer gezien en ik huil nog steeds elke keer. Zac Efron en Taylor Schilling hebben zo’n geweldige chemie samen. Ze zijn zo schattig!”

Hij besluit om haar op te sporen en komt terecht in Louisiana, waar hij de mooie Beth Green ontmoet, een alleenstaande moeder die een hondenpension runt. Logan wordt verliefd op Beth, maar durft haar niet te vertellen over de foto. 

Hun relatie wordt ook bemoeilijkt door de jaloerse ex-man van Beth, die een lokale sheriff is. Zal Logan zijn geheim kunnen bewaren? Zal Beth hem kunnen vergeven? Zal de liefde overwinnen? 

Je ontdekt het allemaal in The Lucky One, gebaseerd op de bestseller van Nicholas Sparks. Een film die je zeker zal ontroeren. 

De hoofdrolspelers van The Lucky One zijn Zac Efron en Taylor Schilling. Zac Efron speelt de rol van Logan Thibault. Taylor Schilling speelt de rol van Beth Green

“Dit is een van mijn favoriete films aller tijden. Het verhaal is zo ontroerend en inspirerend. Het laat zien dat je nooit moet opgeven op je dromen en dat het lot soms een handje helpt.”

“Ik ben normaal gesproken niet zo’n fan van romantische films, maar deze heeft me echt verrast. Het is niet alleen maar zoetsappig, het heeft ook veel spanning en actie. De scènes in Irak zijn heel realistisch en indrukwekkend.”

“Ik hou van deze film! Het is zo romantisch en hartverwarmend. Ik wou dat ik een Logan in mijn leven had. Hij is zo knap, lief en moedig. Hij is de perfecte man!”

Tags