Kijkers gaan door het dak over fonkelnieuw seizoen op Netflix: "Het hele seizoen is zo goed, geniet ervan iedereen!!!"

door: WVDS
Sweet Magnolias  Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix plaatste drie dagen geleden een gloednieuw seizoen van een topserie online. En dan is het altijd spannend afwachten hoe kijkers reageren op die nieuwe afleveringen.

Maar één ding is zeker, iedereen is laaiend enthousiast over het derde seizoen van ‘Sweet Magnolias’. "Absoluut geweldig!!! Ik ben er vanmorgen aan begonnen en heb het nog niet zo lang geleden afgerond. Heb zeker een seizoen 4 nodig!!!"

Hartsvriendinnen Maddie (Joanna Garcia), Helen (Heather Headley) en Dana Sue (Brooke Elliott) hebben de afgelopen twee seizoenen al heel wat watertje doorzwommen. En dat is in het derde seizoen niet anders.

De vriendinnen steunen elkaar in de complexiteit van hun carrières, liefdesrelaties en familie. In ‘Sweet Magnolias’ seizoen 3 komen heel wat relaties opnieuw onder hoogspanning te staan. 

Harde keuzes moeten gemaakt worden over ‘zaken van het hart’, wanneer er bijvoorbeeld twee mannen in the picture zijn zoals bij Helen het geval is of wanneer je vriend zijn agressie moet zien onder controle te houden, zoals bij Maddie.

Een oude bekende van de vriendinnen komt roet in het eten gooien en ook de jonge generatie moet heel wat hindernissen nemen. Dit alles maakt dat de serie bij kijkers na het bekijken van het derde seizoen nog steeds in de wolken zijn. Meer zelfs, voor hen kan er niet snel genoeg een vierde seizoen komen.

"Net uitgezeten! Het voelde alsof ik oude vrienden weer zag!!! Het was geweldig om te zien hoe de personages zich hebben ontwikkeld en het was zo verfrissend om volwassen en gezonde mannelijke relaties te zien."

"Het hele seizoen is zo goed!!! Geniet ervan iedereen!!!"

"Ik heb er elke minuut van genoten. Kan niet wachten op meer. Ik zal het gewoon opnieuw moeten bekijken."