Kijkers houden het niet droog bij meest meeslepende Spaanse serie op Netflix: “Huilde als een baby bij het einde”

door: WVDS
Las chicas del cable Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een sublieme Spaanse serie die een enorm grote fanbase heeft en wij begrijpen waarom. Laat ons je meer vertellen over deze intrigerende serie.

‘Las chicas del cable', ook bekend als 'Cable Girls' speelt zich af in het Spaanse Madrid van 1928. Op dat moment opent de nationale telefoonmaatschappij haar hoofdkantoor en honderden meisjes staan in de rij om een baan als "kabelmeisje" te bemachtigen. 

Vier jonge vrouwen met zeer uiteenlopende achtergronden krijgen de kans om als telefonistes aan de slag te gaan. De groep bestaat uit Lidia (Blanca Suárez), Marga (Nadia de Santiago), Carlota (Ana Fernández) en Ángeles (Maggie Civantos).

Gedurende maar liefst 6 seizoenen word je als kijker volledig ondergedompeld in hun levens, met alle uitdagingen en hindernissen die ze samen moeten overwinnen. De serie belicht belangrijke thema's zoals vriendschap, emancipatie, liefde en oorlog op een zeer realistische manier.

Ontdek zelf waarom deze serie zo'n grote schare trouwe fans heeft vergaard. De reacties zijn alleen maar lovend.

Meermaals lezen we: “Mijn absolute favoriete serie” of “Fantastische serie!”.

En emotioneel pakte het verhaal de Netflix-abonnees ook volledig in: “Ik kan niet de enige zijn die huilde als een baby bij het einde.”