Kijkers ontroerd tot tranen toe bij dramaserie op Netflix: “Kwam niet toe met 1 doos kleenex”

door: WVDS
The Tailor Netfllix Serie
Afbeelding bron: Netflix

Wanneer de liefde openbloeit tussen twee personen die omwille van omstandigheden niet kunnen samenzijn, dan geeft dat altijd vuurwerk. Op Netflix staat zo’n bijzonder verhaal.

Dan hebben we het over ‘Terzi’ of ‘The Tailor’. Een Turkse reeks met een heel bijzonder scenario. 

Het verhaal draait om de getalenteerde Peyami, een kleermaker die de zaak van zijn grootvader erft. Maar al snel verplaatst de aandacht zich vooral naar de verschillende relaties tussen de personages.

Twee vrienden die verliefd worden op hetzelfde meisje zonder het van elkaar te weten. Families die geheime complotten smeden voor hun kinderen. 

Een vader die mentaal nog een kind is. Een zoon die zich afzet tegen zijn vader en zijn geliefde mishandelt. Af en toe moet een explosieve situatie ontmijnd worden. 

Het is heel wat om te verwerken voor de kijkers, maar tegelijkertijd wil je gewoon weten wat er in de volgende aflevering gaat gebeuren, zeer verslavend. 

Kijkers vinden vooral het tweede seizoen heel ontroerend. “Was een fantastische serie! En zeker aan het einde van seizoen 2.. heb ik zitten wenen.”

De acteur die Mustafa speelt krijgt heel wat lof over zich heen: “Omg.. kwam niet toe met 1 doos kleenex ..einde seizoen 2.. en wat een acteertalent …Mustafa” en “Speel die rol maar .. geweldige acteur”.

Tags netflix