Kijkers verliezen zich helemaal in nieuwe nummer 1 film op Netflix: “Elk moment van deze film is geweldig”

door: WVDS
What Men Want Netflix film

Op Netflix staat sinds iets meer dan een week een hilarische komische film. Wil je graag gewoon eens goed lachen, bekijk dan zeker deze parel.

Deze bijna twee uur durende film ‘What Men Want’ op Netflix heeft de Oscar-genomineerde Taraji P. Henson in de hoofdrol.

Ze leidt deze comedy vol sterren geregisseerd door Adam Shankman. Naast haar zie je ook Aldis Hodge, Josh Brener, Erykah Badu, Richard Roundtree en Tracy Morgan in belangrijke bijrollen.

Het verhaal van ‘What Men Want’ gaat over Ali. Zij is spelersmakelaar die door haar mannelijke collega's steeds opzij wordt geschoven. Maar daar komt verandering in. 

Op magische wijze gebeurt er iets met haar brein waardoor ze de gedachten van mannen kan lezen. Wat ze allemaal te horen krijgt van haar collega’s en mannen tout court doet haar schrikken.

Maar al snel komt ze er achter dat wat haar overkomen is geen vloek maar een gave is.  Ze besluit haar nieuwe ‘talent’ in haar voordeel te gebruiken.

Ze zet alles op alles om als eerste de volgende superster binnen het basketbalwereldje binnen te halen. Haar mannelijke collega’s krijgen een volledig andere Ali te zien. 

Kijkers zijn alvast dolenthousiast over de film en hij staat dan ook in België op de eerste plaats in de Netflix top 10.

"Deze film was eigenlijk beter dan ik dacht. Ik heb harder gelachen dan in lange tijd."

"Ik vond het geweldig om naar deze film te kijken! Ik en een vriendin konden niet stoppen met lachen. Dames maak er een meidenavond van en ga daarna wat drinken."

"Ik vond elk moment van deze film geweldig."

Ook actrice Henson krijgt serieus wat complimenten. "Ze is absoluut briljant in deze film, briljant!"

Tags netflix film