Kijkers zijn verzot op deze topserie die met twee seizoenen in Netflix top 10 staat: “Beste serie ooit!”

door: WVDS
The Lincoln Lawyer Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Het is duidelijk dat fans de terugkeer van Mickey vieren. Ze belonen de topserie met de 1e plaats in de Engelstalige Netflix top 10 van series.

De vervolgserie 'The Lincoln Lawyer' seizoen 2 heeft momenteel hoogste positie in de lijst. Na de release van de laatste afleveringen van het opgesplitste tweede seizoen cruiste de serie terug naar de top.

Het 2 deelde van 'The Lincoln Lawyer' noteerde 6.7 miljoen vertoningen vorige week. Het totaal aantal views voor het seizoen komt hiermee op 23.3 miljoen. 

En er is nog iets opvallend aan de hand met deze topserie. Blijkbaar wordt de fanbase voor Nick nog groter want seizoen 1 kwam opnieuw de lijst binnen op plek de 6e plaats met 2,1 miljoen views. 

Voor wie ‘The Lincoln Lawyer nog niet kent: Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), een idealist, voert zijn advocatenpraktijk vanop de achterbank van zijn Lincoln met chauffeur in plaats vanuit een kantoor. 

Hij neemt zowel grote als kleine zaken aan in de uitgestrekte stad Los Angeles. En ook het tweede seizoen is gebaseerd op de serie bestsellers van Michael Connelly. 

Het tweede deel van seizoen 2 is vanaf 3 augustus te bekijken. In de bijrollen van ‘The Lincoln Lawyer’ zien kijkers ook Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson en Christopher Gorham aan het werk.

Kijkers zijn verzot op de reeks. "Beste serie ooit! Ik vind het geweldig, ik hoop dat ze er meer brengen", “Ik kan alleen maar zeggen dat ik het einde niet zag aankomen!!! Absoluut geweldig dit seizoen!!! Verleng alsjeblieft en breng ons seizoen 3!"