Kijkers zwaar teleurgesteld nu topserie vertrouwd gezicht verliest: “We zullen de enige echte missen”

door: WVDS
The Witcher Netflix serie Henry Cavill (in de rol van Geralt tot seizoen 3)
Afbeelding bron: Netflix

In juni kregen fans het eerste volume van het 3e seizoen van een razend populaire fantasyserie te verwerken. En nu het verhaal nog vers in het geheugen zit van de gigantische fanbase, komt Netflix vandaag met de laatste 3 slotafleveringen van seizoen 3.

We hebben het natuurlijk over de topserie ‘The Witcher’. Deze laatste afleveringen zijn tegelijkertijd ook de laatste met Henry Cavill in de hoofdrol. Iets wat heel veel volgers betreuren.

Hij besliste om niet meer mee te werken aan de volgende seizoenen. En zijn opvolger Liam Hemsworth krijgt grote schoenen om te vullen.

Heel wat kijkers zijn aangeslagen door het vertrek van Henry Cavill. Hij kroop drie seizoenen in de huid van Geralt. Zijn afscheid weegt zwaar op de fans.

"We zullen de enige echte Witcher, Henry Cavill, missen” of “Bedankt Henry Cavill dat je onze Witcher was", lezen we online.

In het derde seizoen moeten Yennefer en Geralt hun beschermelinge Ciri naar een beschermend fort brengen. Ze hopen meer te ontdekken over haar onaangesproken krachten, maar in plaats daarvan moeten ze zien te overleven in een verhaal van duistere magie en verraad.

Netflix-abonnees kunnen niet geloven dat het verhaal met Henry tot een einde komt. "Henry Cavill's bijdrage aan de serie en dat hij wil dat Netflix boekgetrouw is, is bewonderenswaardig, het is gek dat hij niet langer Witcher is"

Sommige kijkers denken dat het onmogelijk zal zijn om zich in te leven in de nieuwe seizoenen van ‘The Witcher’ met Liam Hemsworth in de rol van de witharige strijder. De toekomst gaat moeten uitwijzen of Liam het het goed vanaf zal brengen.

"Ik kan me echt niemand anders als Geralt kunnen voorstellen dan Henry Cavill. Hij is gemaakt voor dit personage. Zonder hem kan ik er niet naar kijken."

"Henry's laatste afleveringen als Geralt, deze serie zal nooit meer hetzelfde zijn...."

"Voor veel van ons is dit eigenlijk de finale van 'The Witcher', want niemand kan Henry's prestatie evenaren en dezelfde authentieke energie en esthetiek aan de rol geven. Dus proost op goede finale afleveringen."

Tags netflix