Kim Kardashian en Kanye West bekvechten op sociale media: "Je kidnapte mijn dochter"

door: LHX
Kim Kardashian Kanye West
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat er weer hard aan toe tussen Kim Kardashian en haar ex Kanye West. Op sociale media vliegt de ene na de andere beschuldiging over en weer. 

North, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, is tegenwoordig op TikTok aanwezig, en daar kan de rapper niet mee lachen. "Wat kan ik eraan doen dat mijn dochter op TikTok wordt gezet tegen mijn wil?", vraagt hij zijn volgers op Instagram.

Kim Kardashian laat zich niet doen en reageert meteen in haar Instagramverhaal. "Als de primaire verzorger van onze kinderen doe ik mijn best om onze dochter te beschermen, terwijl ik het ook toesta dat ze haar creativiteit uit op het platform van haar keuze, onder ouderlijk toezicht, omdat het haar gelukkig maakt", schrijft ze. 

Vooral de woorden "primaire verzorger" schieten bij Kanye in het verkeerde keelgat. "Amerika zag je proberen om mijn dochter te kidnappen op haar verjaardag, door het adres niet te geven", kaatst hij de bal terug. "Je liet me omringen door security terwijl ik met mijn zoon aan het spelen was en ik moest een drugtest doen na het feestje van Chicago omdat je me beschuldigde van druggebruik."