Klaasje Meijer mag het eindelijk delen: "Volg mijn avontuur vanaf vandaag"

door: COS
Afbeelding bron: Play4

Klaasje Meijer is nu al een half jaar geen K3'tje meer. Tijdens haar laatste K3-jaar startte de Nederlandse al met verschillende projecten.

In België verscheen Klaasje Meijer onder meer in 'De Slimste Mens Ter Wereld' en deed ze de monden openvallen al Schorpioen in 'The Masked Singer'. In Nederland won ze dan weer het highlining-programma 'The Big Balance'.

Naast haar passage bij 'The Masked Singer' zal zingen de komende tijd meer op de achtergrond komen. Klaasje heeft namelijk tijdens haar K3-periode een acteeropleiding gevolgd en zal deze zomer al in een film te zien zijn.

Ook met haar klassieke muziek gaat Klaasje weer aan de slag. Maar er blijken nog opvallende projecten gaande. Dat laat Klaasje nu weten op Instagram. "Eindelijk is het zo ver en mag ik een leuk avontuur met jullie delen!"

"Ik ga richting het LEGO Discovery Centre dat op 24 juni opent in Brussel. Op mijn weg daar naartoe krijg ik verschillende opdrachten. De eerste uitdaging: 'verzin een scenario'. Ben jij benieuwd hoe ik hiermee aan de slag ga? Volg dan mijn avontuur vanaf vandaag", aldus Klaasje Meijer.