Kobe Ilsen krijgt geweldig nieuws te horen van de dokter over zoontje Magnus

door: STG
Kobe Ilsen in 'Blind Gekocht'
Afbeelding bron: Play4

In mei vorig jaar werd Kobe Ilsen voor het eerst vader. Samen met Sara Vermassen mocht de presentator zijn zoontje Magnus verwelkomen. Helaas ging het al snel mis omwille van gezondheidsredenen.

Kobe Ilsen en Sara Vermassen hebben al een lange weg afgelegd. Hun Zoontje Magnus werd meerdere keren opgenomen in het ziekenhuis. 

“We zagen dat er iets serieus aan de hand was”, zei de presentator eerder al in Het Laatste Nieuws. Na heel wat onderzoeken werd maar niet duidelijk wat er aan de hand was.

“In het ziekenhuis zei men zelfs dat er chirurgisch ingegrepen moest worden", klonk het toen. “We legden een heel parcours af, bleek dat het probleem op te lossen viel met aangepaste voeding en osteopathie", legt Kobe uit. Al moest ook het lichaam van Magnus daaraan wennen.

Nu komt het koppel met geweldig nieuws over hun zoontje. "Magnus krijgt nog altijd speciaal melkpoeder en aangepaste voeding. Wellicht moet dat niet voor altijd zijn. Dat zal de toekomst moeten uitwijzen”, bedenkt hij zich.

"Nu alles beter gaat, kan Kobe eindelijk optimaal van zijn zoontje genieten. “Het is een plezier om hem bezig te zien. Magnus is een geweldig manneke”, besluit hij.

Tags Kobe Ilsen