Kopzorgen voor pasgetrouwde Tanja Dexters door ex: "Moest op zoek naar een nieuwe datum"

door: COS
Tanja Dexters
Afbeelding bron: Photonews

Het was woensdag een grote dag in het gemeentehuis van Olen. Tanja Dexters stapte er in het huwelijksbootje met haar partner Michael Peeters.

Tanja Dexters en Michael Peeters zeiden op 18 juni al een keer 'ja' tijdens een geïmproviseerde ceremonie in Durbuy, met Wout Bru als ceremoniemeester. Op woensdag 20 september maakten ze het officieel in het gemeentehuis van Olen.

Tanja trouwde in een korte witte jurk en witte Louboutins. Joyce De Troch was weddingplanner van dienst. Willy Sommers trok het feest dan weer op gang met een spetterend optreden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Tanja was liever een beetje vroeger in het huwelijksbootje gestapt. "Eigenlijk wou ik eerst op 2 september huwen, de huwelijksverjaardag van mijn ouders", zegt ze in de krant.

"Maar toen was er de babyborrel van het zoontje van mijn ex Miguel, de vader van Valentina. Dus moest ik op zoek naar een nieuwe datum. 20 september is de verjaardag van mijn papa." Papa Guy werd gisteren, op de trouwdag van zijn dochter, 69.