Kürt Rogiers weet jong en oud te verbazen met nieuwe rol

door: STG
Kürt Rogiers
Afbeelding bron: VTM

Momenteel is Kürt Rogiers nog niet terug te zien als Lars Dewulf in 'Familie'. Daardoor heeft hij nog wat tijd gevonden in zijn agenda voor andere projecten. Zo mocht hij dit weekend alweer iets schrappen van zijn bucketlist.

Gisteren ging 'Het Donkere Spiegelbeeld' in première, de nieuwe show van 'Nachtwacht'. Daarmee is het voor Kürt de eerste keer dat hij in een productie van Studio 100 mag meespelen.  Hij kruipt in de huid van de klerenmaker Zorax.

Kürt is alvast erg blij met zijn outfit. Dat zegt hij in HLN. "Zodra ik het aantrek, begin ik mij meteen anders te gedragen en te bewegen. En ik mag ook lekker aan overacting doen. Mijn personage, de klerenmaker dus, is trouwens zowel slecht als goed waardoor er heel wat leuke reacties zijn uit het publiek", klinkt het.

Ook zijn collega's Giovanni Kemper, Louis Thyssen en Céline Verbeeck, zijn vol lof over Kürt. "Wat een lieve, toffe en professionele man”, klinkt het. “Hij past ook perfect bij ‘Nachtwacht’, want hij heeft zowel het enge als het onschuldige in zich.” De Nachtwacht Show ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ toert nog tot en met 12 november door Vlaanderen.