Leen Dendievel deelt opmerkelijke primeur: “Daarmee sluit ik een periode in mijn leven af”

door: ASX
Leen Dendievel.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Actrice Leen Dendievel raakte bij het grote publiek bekend dankzij haar rol als Kaat Bomans in de populaire Eén-soap ‘Thuis’. Daarnaast is de vriendin van zanger Udo ook een gevierd schrijfster. Als auteur heeft Leen nu goed nieuws voor haar vele fans.

“De tweede druk van ‘Laat angst niet regeren, asem’ is een feit !!!”, laat Leen enthousiast weten op haar Instagrampagina. De eerste editie van Leens boek verscheen in 2018, nu pakt de actrice uit met een volledig herziene versie.

“Ik heb mijn verhaal van toen tot nu geïntegreerd. Ik geef een inkijk in mijn eigenste wereld van angst. Ik merk dat in deze huidige maatschappij (van crisis en onzekerheden) de vragen weer enorm toenemen”, geeft Leen als reden voor de herwerkte versie van haar boek.

“Ik hoop dat het vele hoofden kan stillen, harten wat kan kalmeren en longen kan openen”, gaat het verder. “Daar sluit ik dan ook graag een periode in mijn leven mee af”, besluit Leen. Wie trouwens zijn/haar exemplaar persoonlijk wil laten signeren door Leen kan op 10 december, vanaf 14 uur, terecht in de Standaard Boekhandel in Landen.