Lekker relaxen met Netflix: Gloednieuwe romantische film zet je weekend gezellig in

door: WVDS
Love Is In The Air Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Vandaag verschijnt een gloednieuwe romantische film op Netflix. Wil je na een drukke werkweek even wegdromen en relaxen, dan is deze film zeker een aanrader!

Wij stellen je graag voor aan de film: Love is in the Air. Het is een Australische feelgood film.

De beelden zijn fantastisch en de film is voorzien van de nodig humor. Drama komt ook om de hoek loeren, maar dat zijn dan ook de zaken die maken dat deze film leuk is om naar te kijken.

Dana Randall is een zeer toegewijde piloot die werkt voor de non-profit vliegmaatschappij Fullerton Airways, gevestigd in het pittoreske Far North Queensland. Ze werkt samen met haar vader Jeff en haar beste vriend en monteur Nikki.

Als klein team leveren ze essentiële luchtvaartdiensten waarop de plaatselijke eilandgemeenschappen vertrouwen. Maar dan komt William toe en verandert alles.

Wanneer William, een financieel vertegenwoordiger van ITCM Financial uit Londen, naar Fullerton Airways komt om de financiën van de organisatie te beoordelen, verwelkomt Dana hem, wetende dat ze sterk afhankelijk zijn van zijn bedrijfssubsidies.

Wat Dana echter niet realiseert is dat William's evaluatie bedoeld is om de financiële problemen van Fullerton te bevestigen en zich voor te bereiden op het sluiten van het bedrijf. Naarmate William meer tijd doorbrengt met Dana en de eilandgemeenschap, raakt hij in een loyaliteitsconflict. Hij wordt verliefd op Dana en zij lijkt hetzelfde te voelen... tot ze per ongeluk zijn echte doel ontdekt.

In de hoofdrollen zie je als kijker Delta Goodrem · Dana ; Joshua Sasse · William ; Roy Billing · Jeff ; Steph Tisdell · Nikki ; Simon Brook McLachlan · Heath.

Tags netflix film