Lesley-Ann Poppe krijgt wel erg pikant voorstel: “Ik was in shock!”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Voormalig model Lesley-Ann Poppe raakte bekend dankzij haar deelname aan programma’s zoals ‘Komen Eten’ en ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’. Tegenwoordig zien we de blondine minder op het scherm en is ze vooral actief als onderneemster. De gewezen Mrs Globe Belgium heeft haar eigen cosmeticalijn.

Lesley-Ann Poppe is dan ook elke dag bezig met beauty. Graag komt ze ook verzorgd voor de dag en deinst er niet voor terug een pikante foto met haar volgers te delen. Dat levert soms ongewenste voorstellen op.

“Soms krijg ik pikante foto’s van mannen met vrouw en kind”, bekent Lesley-Ann in Nina. “Dan denk ik: jij bent ook niet bang, hè?” Al vindt de blondine dat nog vrij braaf. Zo kreeg ze ooit een voorstel waarvan ze achterover viel.

“Via Instagram kreeg ik eens een bericht van een overheidsinstantie, via hun officiële profiel. Ik was in shock toen ik las wat ze wilden doen”, klinkt het. “Ze vroegen of ik zin had in een gangbang met al het personeel… Als ik iets aan de hand heb, zal ik die instantie nooit bellen!”, besluit Poppe.