Lize Feryn klaar voor volgende stap in carrière: “Na 8 jaar een nieuw hoofdstuk”

door: ASX
Afbeelding bron: Instagram

Ze is een succesvol model, levert een knap staaltje acteerwerk af en sinds haar passage in ‘The Masked Singer’ weten we dat Lize Feryn ook een aardig stukje kan zingen. Is er überhaupt iets wat de West-Vlaamse niét kan?

Op die vraag moeten we het antwoord effectief schuldig blijven. De grote liefde van Aster Nzeyimana is immers ook nog eens bijzonder creatief. Samen met haar twee zussen stampte ze acht jaar geleden een handtassenmerk uit de grond.

De handtassen van de zusjes Feryn zijn inmiddels zo populair geworden dat het trio besliste om een volgende stap te zetten in hun professionele carrière. Dat nieuws maakte Lize vol trots bekend op haar Instagrampagina.

“Na acht jaar Atelier Feryn gingen mijn zusjes en ik vorig weekend van start met Feryn Label. Met ons nieuw logo, de nachtvlinder, zijn we begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Ik ben alvast super trots op onze nieuwe collecties”, klinkt het fier.

Onder meer Julie Van den Steen en Niels Destadsbader waren aanwezig tijdens de feestelijke opening van Feryn Label. “Super prachtig” en “Knap gedaan, dames”, klinkt het vol lof.