Lotte Vanwezemael laat niet veel aan de verbeelding over in sexy outfit en zorgt voor extra warme kerst

door: STG
Lotte Vanwezemael in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Heel wat bekende Vlamingen laten zich vandaag van hun beste kant zien. Ze posten dan ook massaal hun kerstwensen via sociale media. Lotte Vanwezemael weet alvast extra aandacht te trekken van haar volgers.

2022 kan voor Lotte Vanwezemael al niet meer stuk. Het voorbije jaar was ze regelmatig op televisie te zien, en ze werd opnieuw verliefd. Ze vormt een koppel met Max Henrard. Hij is eigenaar van een autobedrijf.

Ondanks het feit dat Lotte de liefde teruggevonden heeft, weet ze haar volgers nog steeds te verrassen met uitdagende foto's. Ook vandaag is dat het geval. Op de foto's zien we hoe Lotte poseert bij haar mooie kerstboom. Een foto van vorig jaar die ze nu opnieuw op Instagram post.

Ze doet de temperatuur ook nu weer hoog oplopen met een video in slowmotion. Daarbij gaat ze op een zwoele manier door haar haren. Veel volgers roepen dan ook op om hun verhaal te bekijken. "Zie mijn verhaal misschien heb je interesse", en "Kijk mijn verhaal is nu heel interessant", klinkt het onder meer.