Martine Jonckheere beleeft opnieuw bijzonder moeilijke dag: "Zal mijn hele leven overhoop halen"

door: STG
Martine Jonckheere als Marie-Rose in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Martine Jonckheere krijgt opnieuw zware klappen. Eerder deze week brachten we al het nieuws dat ze vecht tegen borstkanker.

Enkele weken geleden kondigde actrice Martine Jonckheere nog aan dat ze opnieuw getroffen is door borstkanker. Intussen krijgt ze opnieuw slecht nieuws te horen van de dokter. Ze heeft zelfs last van nachtmerries.

Het is al de tweede keer dat Martine de diagnose van borstkanker krijgt. Vandaag moet ze dan ook opnieuw een zware klap te verwerken. Gisterenavond deelde ze een emotionele boodschap op Instagram.

"Donderdagavond, 22h. De avond vóór de ingreep die mijn leven even overhoop zal halen!", schrijft ze bij een foto van zichzelf. "Morgen is mijn grote dag, en Martine wordt Martin. Sorry, mijn manier om er mee om te gaan!"

Ze maakt dan ook van de gelegenheid gebruik om haar volgers te bedanken. "Maar bij deze: mercikes aan al die mensen om mij een hart onder de riem te steken !Het is écht hartverwarmend! En ik neem jullie in gedachten mee als ik straks mijn strijd moet voeren", besluit ze.