Martine Jonckheere deelt erg zorgwekkende video nadat ze opgenomen is in het ziekenhuis: "Twijfel ik aan"

door: STG
Martine Jonckheere
Afbeelding bron: Instagram@martinejonckheere5

Het is vandaag een cruciale dag voor Martine Jonckheere. Ze ondergaat een borstamputatie. Op sociale media deelt ze dan ook een zorgwekkende video.

Enkele weken geleden kondigde actrice Martine Jonckheere nog aan dat ze opnieuw getroffen is door borstkanker. Intussen krijgt ze opnieuw slecht nieuws te horen van de dokter. Ze heeft zelfs last van nachtmerries.

Het is al de tweede keer dat Martine de diagnose van borstkanker krijgt. Vandaag moet ze dan ook opnieuw een zware klap te verwerken. 

In een emotionele video met Het Laatste Nieuws deelt ze dan ook erg somber nieuws. "De afgelopen weken en dagen heb ik van heel veel lieve en onbekende mensen berichtjes gekregen met: 'Martine, sterkte, je bent een sterke vrouw", begint Martine.

"Om eerlijk te zijn, zoals ik hier nu vanavond zit, begin ik te twijfelen of ik echt wel die sterke madam ben die jullie denken die ik ben.", klinkt het. "Ik heb eerlijk gezegd wel een beetje schrik voor morgen. Ik weet nochtans wat mij te wachten staat na wat ik vorige keer heb meegemaakt."

"Ik ben al wat ouder, maar toch blijft te schrik erin zitten. Stel je voor dat er iets gebeurt", aldus Martine. We wensen haar dan ook veel sterkte toe.