Martine Jonckheere weet niet wat ze ziet tijdens haar strijd tegen borstkanker: "Een mens zou er nog eens ziek voor worden"

door: STG
Martine Jonckheere
Afbeelding bron: Instagram@martinejonckheere5

Martine Jonckheere vecht een tweede keer tegen borstkanker. In Het Laatste Nieuws laat de actrice weten hoe het met haar gaat.

Martine Jonckheere gaat opnieuw de strijd aan tegen borstkanker. Ze is momenteel in behandeling. In Het Laatste Nieuws geeft ze een update over haar gezondheid.

Recent trok Martine er even tussenuit met haar man Filip. Martine vond het belangrijk om zich na de reis weer vrouw te voelen, en met succes, want "er wérd ook bewonderend naar haar gekeken”, zegt Filip in een interview met Dag Allemaal.

Martine zelf is meteen overdonderd door alle steunbetuigingen. "Amai, zoveel brieven", klinkt het. "Een mens zou er nog eens ziek van worden. Maar ja, ik heb maar twee borsten, hé", lacht Martine.

“Vanzelfsprekend vind ik het toch niet. Weet je, na twee keer ontslagen te zijn, zat het met mijn eigenwaarde al niet geweldig. Je krijgt het idee dat ze je niet meer waarderen. Het blijft een afwijzing. Ik heb daar diep onder geleden. Dat nu blijkt dat ik als mens toch iets betekend heb voor een aantal mensen, ontroert me echt", aldus Martine.