Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck hebben geweldig nieuws: "Het had niet mooier kunnen zijn"

door: STG
Lynn Van den Broeck - Mathias Vergels
Afbeelding bron: instagram@lynn_vdbroeck

Fans van 'Thuis' moeten nog even geduld uitoefenen. Binnenkort start het nieuwe seizoen, en komen we te weten wat het personage van Lowie allemaal in zijn mars heeft. In tussentijd deelt de acteur wel geweldig nieuws.

Mathias Vergels is niet alleen te zien als Lowie in 'Thuis', maar hij timmert al enkele jaren aan zijn muzikale carrière. De kans is dus groot dat we binnenkort meer nieuwe muziek mogen verwachten.

“Ik ben de laatste tijd heel veel aan het schrijven. Schrijven is eigenlijk wat mij rechthoudt, zei Mathias bij Ring TV. “Als ik ergens een vrij moment heb, wat helaas niet heel vaak gebeurt, schrijf ik."

Daarnaast brengt hij ook nog tijd door met Lynn Van den Broeck. De twee zijn al enkele jaren een koppel en hebben nu geweldig nieuws te melden."Hij heeft dan “ja” gezegd hé", schrijft de actrice trots op Instagram.

"Waar, wanneer, hoe of wat houden we voor onszelf. Maar dat we het van de daken willen schreeuwen en voor elkaar kiezen, dat staat vast", klinkt het. "Het had niet mooier kunnen zijn."