Mathias Vergels schept duidelijkheid na huwelijksaanzoek: "Niet de bedoeling"

door: STG
Lynn Van den Broeck - Mathias Vergels
Afbeelding bron: instagram@lynn_vdbroeck

Mathias Vergels maakte vorige week fantastisch nieuws bekend. Binnenkort trouwt hij met actrice Lynn Van den Broeck. Eén week na de bekendmaking zet de acteur meteen de puntjes op de i.

Mathias Vergels gaat trouwen, dat nieuws maakte hij vorige week zelf bekend op sociale media. Opvallend: het was niet Mathias die Lynn ten huwelijk vroeg, maar de rollen waren omgekeerd.

"Hij heeft dan 'ja' gezegd hè!", klonk het vorige week enthousiast. Lynn liet voor Mathias ook een speciale verlovingsring ontwerpen. Al was dat niet de ring die we vrijdag op de foto te zien kregen.

Lynn poseerde met een grote, gouden ring Maar dat bleek geen verlovingsring te zijn. "Lynn had nog nooit een ring gekregen van iemand. Een paar maanden voor het aanzoek was ze daar nog over bezig", zegt Mathias bij MNM.

"We waren toen iets heel simpels aan het eten en ik zei tegen haar: 'Ik heb iets voor jou'", waarna hij een ring tevoorschijn toverde. "Maar toen ze dat opendeed, begon ze keihard te wenen. Ik dacht: 'Shit, die denkt dat dat om te trouwen is.'"

"Die ring was gewoon een cadeautje. Ze sprong recht en zei: 'Meen jij dat nu? Ga je dat nu tussen de soep en de patatten vragen?' Ik moest haar toen dus uitleggen dat dat niet de bedoeling was. Maar ze heeft die nog altijd aan. En dat is dus die ring", besluit de acteur.