Maxime Meiland laat van zich horen na ophef: "Nooit mijn bedoeling geweest"

door: COS
Maxime Meiland
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland

Erica Meiland deed onlangs enkele opvallende uitspraken over de islam. De uitspraken van de 'Chateau Meiland'-ster zorgden ervoor dat verschillende bedrijven de samenwerking met de familie stopzetten.

Via een bericht op Instagram reageert Maxime Meiland nu op alle ophef. Ze zegt "erg geschrokken" te zijn. "Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof", begint Maxime.

"Dat ik achter mama sta en haar support, wil niet zeggen dat we overal hetzelfde over denken of dezelfde mening delen. Ik vind het schrikwekkend dat mijn woorden volledig uit zijn verband zijn getrokken door media en dergelijke", zegt Maxime.

"Beter gezegd: ik vind dat vrouwen elkaar moeten supporten en hand in hand moeten gaan, voor elkaar op moeten komen en elkaar dienen te steunen. Juist in de tijd waarin we nu leven, vind ik dat we meer tot verbinding moeten komen, dan dat we tegenover elkaar komen te staan."

"Ik heb mijn les geleerd en ben met mijn neus op de feiten gedrukt", besluit Maxime Meiland. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan de mensen die zich persoonlijk geraakt hebben gevoeld door deze situatie."

Download nu de gratis app van Redactie24 en blijf op de hoogte van het laatste showbizznieuws