Meest populaire film die al je verwachtingen zal overtreffen: “Is ongelooflijk goed!”

door: WVDS
AKA Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een actiefilm die nog niet zo lang geleden wekenlang de Netflix top 10 lijst domineerde. Een film die je niet zal teleurstellen.

Daar naast is de Franse actie-thriller ‘AKA’ gestegen naar de 4e plaats op de lijst van meest bekeken of meest populaire niet-Engelstalige films met 60,9 miljoen views tot nu toe.

De film 'AKA' is geregisseerd door Morgan S. Dalibert en heeft Alban Lenoir, Eric Cantona en Thibault de Montalembert in de hoofdrollen.

Adam Franco is een ervaren undercoveragent die het gevaarlijke werk aanpakt waar dat nodig is. Deze keer is het zijn taak om een terroristische aanval in de hoofdstad te voorkomen.

Om dit te bereiken, infiltreert hij in het Franse criminele milieu. Tegen alle verwachtingen in krijgt hij een sterke band met de zoon van de baas.

"Ik heb medelijden met iedereen die deze film niet kijkt. Hij is ongelooflijk goed! Een van mijn favorieten nu."

"Ik heb het gisteravond gezien, ik had niet verwacht dat het zo goed zou zijn, van begin tot eind, ik ben tevreden met het einde."

"Klikte deze film per toeval en die openingsscène hield mijn aandacht vast en de rest van de film stelde niet teleur! Franse cinema heeft een aantal geweldige films!"

Tags netflix film