Michel van den Brande rijdt naar Polen om ‘Sky Is The Limit’-collega te helpen: “Is hier schrijnend”

door: WVDS
Michel van den Brande
Afbeelding bron: Photonews

Michel van den Brande, die we kennen van ‘The Sky Is The Limit’, ondernam een rit van 1.300 kilometer om Dave, van de Matrassenkoning en zijn gezin te gaan halen in Polen. De rit was niet zonder risico.

Al enkele dagen post Michel van den Brande foto’s en berichten van zijn reis naar Krakau in Polen. Dave, die ook meedeed aan ‘The Sky Is The Limit’ was in Oekraïne op bezoek bij familie van zijn vrouw. 

Maar ze kwamen vast te zitten en konden het land niet verlaten. Toen heeft hij zijn vriend Michel gebeld met de vraag of die hen kon helpen. Momenteel heeft Michel Dave en zijn gezin kunnen oppikken aan de grens. 

Zondag plaatste hij nog op Facebook: “Wachten nog steeds op Dave en zijn gezin, mochten niet doorrijden naar de grens wegens te gevaarlijk, zeker met  onze Belgische nummerplaat.”

“Is hier schrijnend , komen juist van het station waar 2 tenten staan en waar de mensen van Oekraïne om eten staan aan te schuiven. (...).“ In de namiddag kon hij uiteindelijk het gezin van Dave oppikken en de terugreis inzetten.