Moeder Tanja Dexters maakt zich ernstige zorgen om kleindochter

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Binnenkort gaan Tanja Dexters en haar verloofde Michael Peeters officieel als man en vrouw door het leven. Enkele weken geleden bouwden ze al een verlovingsfeestje in Durbuy.

Tanja Dexters maakte enkele weken geleden bekend dat ze in het huwelijksbootje stapt met Michael Peeters. Op 18 juni gaven ze elkaar al het jawoord tijdens een ceremonie in Durbuy.

In Het Laatste Nieuws lezen we een exclusief dubbelgesprek met haar mama. Valentina is intussen gestart aan de middelbare school en zit op internaat. Een beslissing die moeilijk ligt in de familie.

“We zijn allemaal bekommerd om haar", begint Tanja haar verhaal. zeker nu ze op internaat al een beetje heimwee heeft/ Maar het was haar keuze, dus ze moet even volhouden en het een kans geven."

"Van mij hoeft ze helemaal niet op internaat. Kinderen hebben strenge normen nodig, maar ik vind dat je als ouder je kinderen discipline moet aanleren om ze op het juiste pad te brengen", aldus Tanja. Ook Paula, de moeder van Tanja is er niet helemaal gerust in.

“Valentina is een braaf kind, maar ze zit op een moeilijke leeftijd, waarop ze zich snel kan laten beïnvloeden. Ik hoop dat ze geen rebel wordt", bedenkt ze zich.