Mysterieuze cold case in no time Netflix-sensatie wereldwijd: “Ik werd er helemaal in meegezogen”

door: WVDS
Dear Child Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat sinds enkele dagen een miniserie die in no-time een Netflix-sensatie geworden is. Er stromen mega veel reacties binnen en de serie staat in België momenteel op de 2e plaats in de top 10.

"Ik vond het goed en compleet verdraaid. Ik werd er helemaal in meegezogen. Terwijl ik de afleveringen keek, probeerde ik het te begrijpen, maar dat lukte niet."

We hebben het over Dear Child of Liebes Kind. Een Duitse thrillerserie gebaseerd op het boek Liebes Kind van Romy Hausmann. De serie bestaat uit zes afleveringen die allemaal op 7 september 2023 in première gingen op Netflix.

Het gaat over Lena, een vrouw die samen met haar twee kinderen Hannah en Jonathan gevangen wordt gehouden in een afgelegen huis zonder ramen. Ze moeten zich houden aan een strikt schema en de bevelen van hun vader opvolgen. 

Op een nacht weet Lena te ontsnappen, maar ze wordt aangereden door een auto en belandt in het ziekenhuis. Daar wordt ze vergezeld door Hannah, die vreemde en verontrustende verhalen vertelt over hun leven thuis. 

De politie wordt ingeschakeld en ontdekt dat Lena dertien jaar geleden als vermist is opgegeven. De zaak wordt heropend en leidt tot een duister mysterie dat verband houdt met Lena’s ouders.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kim Riedle als Lena, Naila Schuberth als Hannah, Sammy Schrein als Jonathan, Justus von Dohnányi als Matthias (Lena’s vader) en Julika Jenkins als Karin (Lena’s moeder). De serie is spannend en meeslepend, met veel plotwendingen en schokkende onthullingen.

Kijkers zijn laaiend enthousiast en geven allemaal dezelfde reacties: “Weer een pareltje! Nog 2 afleveringen, helemaal fan”, “Net uitgekeken! Topserie!”, “Echt keigoed”.

 

Tags