Na Rik Verheye reageert nu ook de omgeving met de échte reden van de liefdesbreuk met Ella Leyers: Dit is er aan de hand

door: STG
Rik Verheye en Ella Leyers
Afbeelding bron: GoPlay

Vrijdag raakte bekend dat Ella Leyers en Rik Verheye een punt hebben gezet achter hun relatie. Na amper zes maanden gaan ze elk terug hun eigen weg.

 

De relatie tussen Ella Leyers en Rik Verheye nam een vliegende start. Vorige zomer werden ze voor het eerst samen gespot. Niet veel later bevestigde ze dan ook de geruchten.

Dat ze smoorverliefd waren op elkaar werd meteen duidelijk. En dus ging Rik Verheye eind vorig jaar ook op zijn knie. Zo werd ook hun verloving een feit. Daar komt nu dus vroegtijdig een einde aan. 

Rik Verheye heeft de breuk intussen ook bevestigt aan Het Laatste Nieuws. "We gaan er niet verder over communiceren en willen ons concentreren op ons werk", klonk het.

Wat de oorzaak van de breuk is, is nog niet duidelijk. Intussen reageert ook hun dichte omgeving op de breuk. Bronnen bevestigen aan Het Laatste Nieuws dat er in ieder geval géén derde persoon in het spel zou zijn. Wel lijkt het erop dat ze beseffen dat het snel gegaan is, en dat de liefde minder groot leek dan ze in het begin hadden gedacht."