Na vreselijk ongeval met 12-jarig jongetje op ‘Camp Grinsby’: Staf Coppens reageert met prachtige woorden na zijn heldenrol

door: PMN
Staf Coppens en Monique van der Velden
Afbeelding bron: VTM

Het liep vorige maand even mis op ‘Camp Grinsby’. Dat is de camping in Zweden die Staf Coppens uitbaat met zijn vrouw Monique.

Jens, een 12-jarig jongetje dat er logeerde, kwam op de camping zwaar ten val met zijn fiets. Er werd een ambulance opgeroepen, maar uiteindelijk moest de tiener niet mee naar het ziekenhuis.

Jens hield aan zijn val een litteken over. Dat is nu heel goed aan het genezen.

Staf Coppens ontpopte zich als een ware held. De presentator wuift dat in Dag Allemaal weg, bescheiden als hij is.

(Lees verder onder de foto)

Staf Coppens - Nora Coppens
Afbeelding bron: instagram staf_coppens

“Die jongen zag er heel bleek uit en was misselijk. Het leek erop dat hij elk moment het bewustzijn kon verliezen.”

"Ik heb meteen de 112 gebeld, om raad te vragen. Bovendien waren op de camping ook gasten aanwezig die verpleegkunde gestudeerd hadden, waardoor we konden instaan voor de goede zorgen.”

Het aandeel van Staf was ook heel belangrijk. “Ik heb Jens proberen af te leiden, door hem wat aan het lachen te brengen.”

"We hebben dat met heel veel plezier en zouden dat altijd doen"

Staf leende ook zijn auto uit aan de ouders van Jens. Zo moesten ze niet met hun mobilhome naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis om hun zoon verder te laten verzorgen.

De ouders van Jens zijn Staf zeer dankbaar. “We hebben dat met plezier gedaan en zouden dat altijd doen”, bedenkt Staf zich.

“Dat hoort gewoon bij onze job als campinguitbater.”