Natassia, vriendin van Wout Bru, praat openhartig over miskraam

door: BCM
Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde
Afbeelding bron: Instagram @natassiavk

Donderdag was er leuk babynieuws voor Wout Bru (53) en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde (30). Hun dochter Aimée (2) krijgt er binnenkort een zusje bij.

Het kindje van Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde is uitgerekend voor december. Zo gaat hun tweede kinderwens in vervulling.

Maar even daarvoor moest het koppel een zware klap verwerken. In januari had Natassia een miskraam. "Aimée was toen al op de hoogte van de gezinsuitbreiding. Elke morgen zei ze: 'Baby in de buik' en gaf ze kusjes", vertelt Natassia aan 'Het Laatste Nieuws'. 

"Helaas sloeg acht weken later het noodlot toe. Op dat moment voelde het alsof ik de enige was die zoiets doormaakte", gaat Natassia verder. "Ik vroeg me of ik iets fout deed, terwijl je natuurlijk niet altijd de oorzaak kent."

Natassia kreeg natuurlijk steun van al haar vrienden en familie. “Een kindje hebben is écht een lotje, dat heb ik nu wel beseft. Bij Aimée ging alles vlot, maar het kan ook anders. Die kant maakte ik nu ook mee", aldus Natassia Van Kerkvoorde.