Nestel je gezellig op de bank en trakteer jezelf op een gloednieuwe romantische avonturenfilm op Netflix

door: WVDS
Happiness For Beginners
Afbeelding bron: Netflix

Op 27 juli ging een nieuwe romantische avonturenfilm in première op Netflix. Een leuke film om dit weekend te bekijken of alvast op je kijklijst te zetten.

De film ‘Happiness For Beginners’ is gebaseerd op de razend populaire roman van Katherine Center. Het verhaal herinnert ons eraan dat je soms moet verdwalen voordat je gevonden wordt

Helen (Ellie Kemper) heeft haar leven altijd zo ver mogelijk van de rand geleefd. Ze is pas gescheiden en een beetje de weg kwijt. 

Helen besluit dat ze een reset nodig heeft en schrijft zich in voor het "Avontuur van haar Leven!". Het avontuur komt in de vorm van een overlevingstocht.

Die toch neemt haar door het binnenland over de Appalachian Trail met een groep vreemdelingen, waaronder ook de knappe Jake (Luke Grimes). 

Vanaf het begin wordt Helens plan om de beste wandelaar te worden op de proef gesteld. Gedurende het avontuur vindt ze meer dan alleen zichzelf in de wildernis. .

Nico Santos, Blythe Danner, Ben Cook, Shayvawn Webster, Esteban Benito, Gus Birney en Julia Shiplett vergezellen Kemper en Grimes in dit bosrijke avontuur.

Momenteel wordt smeden vrienden en families plannen online om ‘Happiness For Beginners’ kortelings te bekijken. Heb je hem gezien? Laat zeker een reactie achter bij opmerkingen!

Tags netflix film