Netflix begint met een knal! Deze titels van thrillerauteur Harlan Coben staan ook op Netflix!

door: WVDS
Fool Me Once Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

1 januari begon voor Netflix al met een knaller. Met de serie “Fool Me Once” bracht bestsellerauteur Harlan Coben met Netflix een 8e verfilming van een boek van hem uit. 

Een ware hype is opnieuw aan de gang en fans zijn lyrisch over deze verfilming. Maar voor wie wil is er meer, want hier zijn alle films van Harlan Coben op Netflix waarvan je kan genieten.

The Innocent - Op een nacht probeerde Matt onschuldig een gevecht te stoppen en eindigde in een moord. Nu, negen jaar later, probeert hij opnieuw te beginnen met Olivia, zijn vrouw. Een schokkend telefoontje van Olivia terwijl ze op zakenreis is, brengt Matt van zijn stuk en hij begint een hectische race om de waarheid te achterhalen.

The Woods - The Woods speelt zich af in twee tijdspannes: 1994 en 2019. Het vertelt het verhaal van een officier van justitie uit Warschau, die nog steeds rouwt om het verlies van zijn zus van vijfentwintig jaar geleden - de nacht dat ze op een zomerkamp het bos in liep en nooit meer werd gezien. Maar nu onthult de ontdekking van een moordslachtoffer - een jongen die samen met Pawel's zus verdween - bewijs dat hem linkt aan haar verdwijning. De hoop groeit dat zijn zus nog in leven is.

Hold Tight - Het leven in een hechte, welvarende buitenwijk van Warschau ontrafelt langzaam wanneer een tiener kort na de dood van zijn vriend vermist raakt en daarbij geheimen en leugens blootlegt. Hoe ver zal de moeder van de vermiste tiener gaan om ervoor te zorgen dat haar zoon veilig is? In het Pools heet de serie Zachowaj spokój.

Stay Close - Met de kenmerkende spanning en geheimen van misdaden uit het verleden die zich beginnen te ontrafelen, stelt Stay Close de vraag hoeveel je iemand echt kent. Vier mensen verbergen duistere geheimen voor hun naasten. Als het verleden hen weer achtervolgt en hun leven en dat van de mensen om hen heen dreigt te verwoesten, wat is dan hun volgende stap?

Safe - Tom's vrouw stierf een jaar geleden en hij voedt zijn twee dochters op, woont in een prachtige gated community, met goede vrienden in de buurt. Maar wanneer zijn oudste dochter onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt, realiseert hij zich dat hij eigenlijk niets weet over de mensen die het dichtst bij hem staan. Ook lijdt Tom onder een schuldgevoel dat geworteld is in een morele complexiteit - een mysterie uit de nacht van de dood van zijn vrouw dat onthuld zal worden.

Gone for good - Guillaume Lucchesi is een dertiger, die de twee mensen van wie hij het meest hield, zag sterven: Sonia, zijn eerste liefde, en Fred, zijn broer. Tien jaar later verdwijnt Judith, wiens liefde zijn leven weer de moeite waard heeft gemaakt, plotseling tijdens de begrafenis van zijn moeder. Om haar te vinden zal Guillaume alle waarheden onder ogen moeten zien die voor hem verborgen werden gehouden door zijn familie en vrienden.

The Stranger - Adam Price is een gelukkig getrouwde vader van twee kinderen wiens leven op zijn kop wordt gezet nadat een vreemdeling hem een geheim over zijn vrouw heeft verteld. De onthulling katapulteert hem in een wereld vol gevaar.

 

Tags