Netflix-hitserie dropt gloednieuwe afleveringen: Tijd om te gaan bingen!

door: WVDS
Virgin River Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Virgin River, het is zo'n serie waarin altijd wel iets spannends gebeurt, waardoor je gewoon door wilt blijven kijken. En die adembenemende omgeving, daar kun je alleen maar bij wegdromen.

Virgin River is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Robyn Carr, die maar liefst 25 boeken telt. Het verhaal begint met Mel Monroe, gespeeld door de fantastische Alexandra Breckenridge. Ze is een verpleegster uit LA die op zoek is naar een frisse start in haar leven.

Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en wordt smoorverliefd op Jack, gespeeld door Martin Henderson. Jack is een oorlogsveteraan en restauranthouder, maar hij heeft zo zijn eigen demonen te verslaan.

Mel heeft ook haar eigen tragische verleden dat ze een plaats moet weten te geven. Zo verloor ze haar man en kind. Relaties met de andere dorpsbewoners groeien uit tot hechte vriendschappen.

Wat deze serie echt leuk maakt, is dat er zoveel verhaallijnen tegelijkertijd lopen. Het vierde seizoen eindigde met behoorlijk wat cliffhangers, en gelukkig is nu het eerste deel van het vijfde seizoen beschikbaar!

In dit eerste deel van seizoen 5 gaat het leven in het kleine stadje gewoon door. Mel is zwanger van Jack's kind en ze proberen samen een weg te vinden. Ondertussen is Preacher druk bezig met het openen van zijn nieuwe restaurant, en er is zelfs wat romantiek in de lucht. Hope herstelt van haar beroerte en probeert haar leven weer op te bouwen.

Het eerste deel van seizoen 5 bestaat uit 10 gloednieuwe afleveringen. En als je niet kunt wachten op meer, houd dan 30 november in de gaten voor het tweede deel van seizoen 5 op Netflix. 

Tags