Netflix-kijkers na 5 weken nog steeds in de ban van film: "Meest waanzinnige overlevingsverhaal ooit

door: WVDS
Society of the Snow
Afbeelding bron: Netflix

De voor 'Beste Internationale Film' Oscar genomineerde 'Society of the Snow' voor Spanje doet het nog steeds uitstekend op Netflix.

Zo sluit hij deze week voor de vijfde week op rij de Netflix-lijst wereldwijd met een tweede plaats af en dit met 10,6 miljoen weergaven.

Netflix heeft hiermee een enorm indrukwekkende, waargebeurde rampenfilm in hun collectie opgenomen. Het is een pakkend en meeslepend verhaal dat de kijkers diep raakt en dat zwaar om te zien is.  

Society of the Snow op Netflix pakt kijkers nog steeds in met waargebeurd rampverhaal

1972, een vliegtuig met aan boord een rugbyteam uit Montevideo, Uruguay, is op weg naar Chili, voor een wedstrijd. Maar dan crasht het vliegtuig vlak voor de bestemming in het meest onherbergzame deel van de Andes, waar temperaturen tot - 40 graden bereiken.

In een van de meest ontoegankelijke omgevingen op deze wereld moeten ze hun toevlucht nemen tot extreme maatregelen om in leven te blijven. 

Society of the Snow onthult het emotioneel verhaal van hoe deze overlevenden 72 dagen in de Andes doorbrengen en hoe ze hun morele grenzen moeten verleggen.

Na meer dan een maand komen er nog steeds online reacties over de indrukwekkende survival film: "Een van de beste films op Netflix, serieus", "Verbazingwekkend...deze film leert ons hoe dankbaar te zijn voor kleine dingen en de kracht van samenwerking”, "Ik kijk het in segmenten. Het is te moeilijk om er lang naar te kijken...", "Dit is het meest waanzinnige overlevingsverhaal dat ik ooit heb gezien, en de film doet er alle recht aan...."

Tags