Netflix maakt kijkers dolenthousiast met deze gloednieuwe releases in 2024!

door: WVDS
Netflixcollage 2024
Afbeelding bron: Netflix

Benieuwd naar de verrassingen van Netflix voor 2024? Het belooft weer een jaar vol entertainment te worden met een grote variëteit voor alle kijkers.

Van gloednieuwe filmreleases, series tot games die wereldwijd geliefd zijn. Vaste favorieten zoals Squid Game seizoen 2 en Rebel Moon: Part 2 - The Scargiver, zijn terug, terwijl avontuurlijke kijkers nieuwe fronten kunnen verkennen met de serie 3 Body Problem.

Beroemdheden maken hun terugkeer, met Eddie Murphy in Beverly Hills Cop, Axel F en Jennifer Lopez in de reddingsmissie van de mensheid in Atlas.

Ook zien we Frank Lammers terug in Ferry 2 en staat de langverwachte live-action verfilming van Avatar: The Last Airbender op het programma.

Netflix heeft echter meer in de aanbieding; met nieuwe seizoenen van onder andere Emily in Paris, Bridgerton en The Diplomat in het verschiet.

Ook op het gebied van gaming is er voldoende actie te verwachten. Warcraft door de onderwereld in Hades of bewijs je snelheid met Sonic the Hedgehog in Sonic Mania Plus.

Tags