Netflix-thriller waarin de meest duistere geheimen aan het licht komen, mag niet ontbreken op je kijklijst: “Absoluut waanzinnig”

door: WVDS
Woman of theDead Totenfrau Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix vinden abonnees een ongelofelijk spannend misdaadverhaal over een vrouw die tot alles in staat is. Wij stellen hem graag voor aan jullie.

Sinds 5 januari kunnen Netflix-abonnees genieten van de intrigerende Oostenrijkse misdaadserie 'Totenfrau', ook bekend als 'Woman of the Dead'. Deze serie werd een instant hit op Netflix. 

Deze boeiende serie is het begin van een meeslepende trilogie en belooft dus nog spannende vervolgen te krijgen. We volgen het verhaal van Brünhilde Blum, prachtig vertolkt door Anna Maria Mühe, eigenares van een uitvaartcentrum.

Wanneer haar man vlak voor hun huis betrokken raakt bij een mysterieus ongeval, besluit ze zelf het onderzoek naar zijn overlijden te doen en ontdekt dat zijn dood geen toeval was.

Dit wekt haar verlangen naar wraak op en geleidelijk aan komen de diepste, schokkendste en meest duistere geheimen van haar kleine gemeenschap aan het licht.

De serie heeft een intrigerende verhaallijn die elke aflevering de kijkers in zijn greep houdt. En het blijft spannend tot de laatste seconde.

“Vandaag begonnen en ik ben al bij de laatste aflevering. Mega spannende serie en een uitstekende acteerprestatie van Anna Maria Mühe.”

“Geweldige serie, echt een aanrader. Veel duisterder dan ik had verwacht, het was net Kill Bill meets Girl with the Dragon Tattoo. Hopelijk komt er nog een seizoen!”

“Absoluut waanzinnig!”

Tags netflix