Netflixfans in de ban van deze bingetopper: “Kon niet wachten, zo verslavend…”

door: WVDS
El Dragón Netflix
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een serie die je onmiddellijk meesleurt in een geweldig verhaal dat je niet meer loslaat. Deze serie moet gewoon op je kijklijst!

“Tweede seizoen al gekeken kon niet wachten, zo verslavend... zou er een 3e seizoen komen? Eén van de mooiste series”, lezen we online.

Het gaat om de zeer verslavende serie ‘El Dragón’. De seizoenen van deze reeks zijn extra lang. Het eerste seizoen binge je maar liefst 38 afleveringen en het tweede seizoen telt 44 afleveringen.

De serie ‘El Dragón’, die liep van 2019 tot 2020, won verschillende prijzen, wat heel wat internationale bekendheid opleverde. 

In de serie volgen we een Mexicaanse zakenman Miguel Garza, zijn rol wordt gespeeld door Sebastian Rulli. Na de moord op zijn ouders stuurt zijn grootvader hem naar Japan, waar hij opgroeit.

Wanneer zijn grootvader op sterven ligt, keert Miguel terug naar zijn geboorteland. Hij moet er het familiebedrijf overnemen van zijn grootvader. 

Hij moet de partners van het opgebouwde imperium te vriend houden en doet hen een voorstel dat ze onmogelijk kunnen weigeren, maar dat niet zonder risico’s is. Al snel moet hij zichzelf bewijzen in een gevaarlijke wereld van drugs en corruptie.

“Mooie serie! Ik heb alle 44 afleveringen al in 12 dagen gebinged. Mooie plottwists en interessante ontwikkelingen van de personages.”

“Fantastische serie! Heb in één week seizoen 2 gekeken , kon gewoonweg niet stoppen.”

Tags netflix