Niels Albert en zijn vrouw Valeska kondigen groot nieuws aan

door: LHX
Niels Albert en Valeska
Afbeelding bron: Photonews

Niels Albert en zijn vrouw Valeska Van den Broecke hebben samen een dochter, Alexine. Komt daar binnenkort nog een kindje bij?

"Mijn mama en papa hebben heel groot, groot groot groot nieuws", zagen we de kleine Alexine maandag zeggen op de Instagrampagina van Niels Albert en Valeska Van den Broecke, terwijl ze een suikerboon in haar mond stak. Wat zou dat te betekenen hebben?

"Zo spannend!", reageren hun volgers. "Ik hoop zo op een broertje of zusje voor Alexine... Wat zou ze dat goed doen als grote zus!" "Aan die suikerbonen te zien is er een klein wondertje op komst."

(Lees verder onder de post.)

Zij die hopen op een nieuw klein Albertje, moeten Niels en Valeska echter teleurstellen. "Wij moeten jullie helaas meedelen dat wij geen kindje verwachten", klinkt het in een nieuwe video.

"Maar we hebben wel ander leuk nieuws. We zijn de trotse peter en meter van Beyond The Moon. Dat is een organisatie die de mogelijkheid biedt aan ouders met een ziek kind om zorgeloos op vakantie te gaan."

"Wauw, fantastisch. Jullie hebben een heel warm hart", vinden hun volgers. "Mooi project en leuk dat jullie dit steunen!" "Twee mensen met een gouden hart."