Niets past beter bij dit slechte weer dan gezellig de nummer 2 in series te bingen: “Ik geniet”

door: WVDS
Sweet Magnolias  Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix verblijdde onlangs heel wat fans met het derde seizoen van een topserie vrij te geven. Een serie die je onmiddellijk het slechte weer zal doen vergeten.

'Sweet Magnolias' heeft reden genoeg om een glas margarita te heffen, want seizoen 3 staat op nummer 2 in de Netflix serie top 10 met 5,3 miljoen weergaven.

“Geweldige serie, helemaal gerzien” of “Superserie, prachtig!”, schrijven fans online.

Maddie, Dana en Helen hebben samen persoonlijke drama's en hoogtepunten doorgemaakt in de eerste twee seizoenen van ‘Sweet Magnolia’s’. In het derde seizoen worden verschillende thema's aangesneden tijdens een opkomende  Margarita-drink.

In dit nieuwe seizoen bevindt Maddie zich in een lastige situatie vanwege de agressieve uitbarsting van haar vriend Cal. Helen staat voor een luxeprobleem met twee mannen in haar leven, maar het maken van een keuze tussen hen is bijzonder moeilijk.

Dana moet beslissen wat ze gaat doen met een schenking van een oude bekende en hoe ze haar relatie met haar gezin kan versterken.

In de laatste scène van seizoen twee dook een nieuw personage op, kennelijk een oude bekende van de drie dames. Haar intenties lijken echter niet veel goeds te voorspellen.

“Ik geniet”, “Ik vind het heerlijk”, “Ik heb hem al gekeken…., kan niet wachten op seizoen 4”, zijn nog enkele enthousiaste reacties.