Nummer 1 wereldwijd! Pak je popcorn en je geliefde dekentje en laat je meevoeren door het liefdesavontuur van het jaar

door: WVDS
Love at first sight Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Vanaf 15 september schittert er een betoverende romantische film in de Netflix-bibliotheek. Ben jij na een vermoeiende werkdag klaar om weg te zweven en je gedachten volledig leeg te maken? Dan is het hoog tijd om deze film op te starten, lekker onder een knus dekentje te kruipen, en jezelf te verliezen in de magie van...

Love at First Sight, de nieuwe romantische komedie met Haley Lu Richardson en Ben Hardy in de hoofdrollen, zich in de debuutweek een weg naar de top van de Engelstalige filmlijst zou banen met 14,1 miljoen weergaven.

"Love At First Sight"

Wanneer Hadley (gespeeld door de stralende Haley Lu Richardson) in de film Love At First Sight haar vlucht vanuit New York naar Londen mist, ontmoet ze Oliver (de knappe Ben Hardy) tijdens een onverwachte en betoverende ontmoeting op het vliegveld.

Een lange nacht samen in het vliegtuig lijkt voorbij te vliegen, maar bij de landing op Heathrow raken de twee gescheiden, en het lijkt onmogelijk om elkaar terug te vinden te midden van alle chaos.

Kan het lot tussenbeide komen en deze luchtvaartliefdes transformeren tot zielsverwanten?

Love At First Sight is een betoverende romantische komedie, geproduceerd door de meesters achter de "To All The Boys"-serie, en gebaseerd op de razend populaire roman "The Statistical Probability of Love at First Sight" van Jennifer E. Smith.

Met Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Jameela Jamil, Rob Delaney, Dexter Fletcher en Sally Phillips in de hoofdrollen, zal deze film je doen herinneren dat timing alles is en dat ware liefde soms op de meest onverwachte plekken te vinden is. 

Tags netflix film