Olga Leyers heeft fantastisch nieuws over haar relatie met Giancarlo

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

De laatste weken staat de liefde voorop bij de familie Leyers. Na Ella Leyers heeft nu ook haar zus Olga geweldig nieuws te melden over haar relatie.

Een paar weken geleden kwam Ella Leyers nog met het nieuws naar buiten dat ze gaat trouwen. Samen met acteur Rik Verheye werd ze in de zomer gespot op Pukkelpop. Kort daarna bevestigde ze dan ook officieel hun relatie. Intussen is ook duidelijk dat ze verloofd zijn.

Ella heeft haar zus enkele jaren geleden dan ook geholpen bij de zoektocht naar een lief. “Ik kan volledig mezelf zijn bij hem. Met de juiste partner wordt de liefde verdacht simpel en leuk", vertelde ze eerder al over haar relatie met mode-ontwerper Giancarlo in Het Laatste Nieuws. Intussen vormen ze al drie jaar een koppel.

Jan Leyers mag binnenkort dus niet één, maar wel twee dochters weggeven. In Dag Allemaal vertellen intimi nu ook dat haar zus Olga Leyers gaat trouwen. “Zij is zelfs al veel langer verloofd dan Ella”, klinkt het. Ook Olga zelf heeft het nieuws intussen bevestigd. Een datum voor het huwelijk is nog niet bekend.