Ongelooflijk! Tom Cruise palmt Netflix top 10 volledig in

door: WVDS
Jack Reacher: Never Go Back
Afbeelding bron: Netflix

Films met Tom Cruise in de hoofdrol die een plaats krijgt in de Netflix-bibliotheek, dat gaat meestal niet onopgemerkt voorbij. En dus ook deze keer niet.

De twee uur durende Amerikaanse actie-thrillerfilm Jack Reacher: Never Go Back uit 2016 staat in België nu al op de derde plaats in de top 10. Daarnaast staat de eerste film Jack Reacher ook in de top 10 maar dan op de 6e plaats.

De Jack Reacher films zijn een bewerking van de populaire boekenreeks van Lee Child. Wij stellen de twee films graag aan je voor.

Jack Reacher - Nadat een sluwe scherpschutter vijf levens heeft beëindigd, zijn de politie snel op het spoor van de vermeende dader, James Barr. Maar Barr zwijgt in alle talen en geeft zijn advocaat de opdracht om de hulp in te roepen van de gepensioneerde militair Jack Reacher.

Dit markeert het begin van een ongelofelijk avontuur, waarin Reacher vastberaden op zoek gaat naar de waarheid. Tijdens zijn zoektocht stuit hij op een sinister complot dat dieper gaat dan hij ooit had kunnen vermoeden. 

Jack Reacher: Never Go Back - De hoofdrolspelers van de film zijn Tom Cruise als Jack Reacher, een voormalige militaire politieonderzoeker en Cobie Smulders als Major Susan Turner, de commandant van Reacher’s oude militaire hoofdkwartier. 

Zij wordt valselijkbeschuldigd van moord en verraad. Jack denkt een groot complot op het spoor te zijn, maar wanneer ook hij beschuldigd wordt, moet hij vluchten om zijn naam te kunnen zuiveren.

Tags